Uzun Trençkot Nedir Nasıl Kombin Edilir

30-07-2021 18:43
Uzun Trençkot Nedir Nasıl Kombin Edilir

Uzun Trençkot

Uzun trençkotlar, kısa boylu kadınlar için adeta kurtarıcı bir parçadır. Uzun boylu kadınlar için de çok idealdir, uzun siperler kesinlikle onlara ihtişam ve ayrıcalık katacaktır.

Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Sonbahar ve ilkbahar aylarının vazgeçilmez giyim ürünlerinden biri olan trençkotlar bir kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken kıyafetlerden biridir. Çabasız bir şıklık sağlayan ve her giyildiğinde kendinizi şık ve güzel hissetmenizi sağlayan trençkotları günlük kombinlerden spor kombinlere kadar birçok yer ve mekana uygun şekilde kullanabilirsiniz.

Trençkot Kombinleme Yöntemleri

·Spor Kombinler

Trençkot, özellikle sonbahar ve kış günleri kombinlerinin eksilmez bir parçasıdır. Beyaz bir sneaker ya da spor ayakkabı ile kullanabileceğiniz trençkotunuzun altına kot pantolon ve basic tişört ikilisini kullanarak hem şık hem de spor bir kombin elde edebilirsiniz. Genelde düz, desensiz basic tişört ya da kazaklar ile kullanılan trençkotları skinny ya da ispanyol paça kotlar ile tamamlayabilirsiniz.

·Klasik Kombinler

Ofis stilinizde, özel yemek ya da davetlerde klasik bir kombini tamamlamak için kullanmanız gereken tek şey trençkotlar. Şık bir cigarette pantolon ve şifon bir bluzu ya da vücut hatlarınıza uygun bir kumaş pantolon ile beyaz bir gömleği tamamlamanın en güzel yolu camel ya da siyah bir trençkot kullanmak olacaktır. Siyah stilettolar ile tamamlayacağınız kombininiz ile gecenin ya da ofisin en şık kadını siz olacaksınız!

·Tek Parça Trençkot

Diz üstünde biten ya da daha uzun boyda olan trençkotları içine sadece kısa bir elbise ya da kısa boy tayt giyerek elbise olarak kullanabilirsiniz. Bu trend için en uygun trençkot modelleri daha çok kloş etek kesimli modellerdir. Ancak trençkot ile elbise görünümünü yakalamak için alta giyilen parçanın dışarıdan gözükmemesi gerekmektedir.

·Oversize Trençkot

Genelde daha çok vücuda oturan, bel bölgesi vücudu kavrayan trençkotlar ile kombin yapılıyor. Ancak sezonun yeni trendlerinden biri olan oversize trençkotlar bu yılın favorilerinden. Daha çok günlük ve spor kombinlerde tercih edilen oversize trençkot modellerini mom ya da boyfriend pantolonlar ile giyebilir, yine oversize parçalar ile kombinleyebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.