Uzun Seyahatlerde Ne Tarz Kıyafetler Tercih Edilebilir?

05-08-2021 19:21
Uzun Seyahatlerde Ne Tarz Kıyafetler Tercih Edilebilir?

Uzun seyahatler doğru yolculuk kombinleri yapılmadığı sürelerde katlanılmaz bir hal alabiliyor. Nefes aldıran ve spor kıyafetlerin tercih edilmesi gerektiği seyahatlerde; aksesuar ve ayakkabılar açısından da rahat olmak oldukça önemli. Öte yandan tercih edilen kıyafetlerin kumaş faktörü de rahatlığı birincil olarak etkiliyor. İşte tüm detaylarıyla doğru seyahat kombin rehberi:

Hem Spor Hem de Şık Olabileceğinizi Unutmayın

Şık olmanızın klasik giyinmeniz anlamına geldiği fikrine sahipseniz, çok yanılıyorsunuz demektir. Özellikle son zamanlarda moda haline gelen sokak stiliyle birlikte spor görünümler oldukça şık hale kavuşturulabiliyor. Elbette yolculuk anında da şıklığınızdan ödün vermenizi istemeyiz. Bu nedenle seyahat kıyafet modası akımına uymalı ve taytlar ya da eşofmanlar gibi gösterişli kombinler yapmalısınız. Kombinlerinizin bitirişini şık hale getirmek için oversize ceketlerden yararlanabilirsiniz.

Buruşacak Kumaşlardan Uzak Durun

Ütüsü çok çabuk bozulan kumaşların daha şık olduğu kısmen gerçeklik payı taşıyor. Ancak seyahatlere hiç uygun olmadığı bilgisi ise %100 gerçeklik payını içerisinde barındırıyor. Bu nedenle rahat bir seyahat kıyafet kombinleri için kesinlikle çabucak buruşan görünüşlerden uzak durmalısınız. Aksi elde uzun bir seyahatin sonunda elde ettiğiniz şık görüntünüzden hiçbir eser kalmayacaktır. Bu da aynanın karşısında harcadığınız yolculuk kombinleri saatlerini anlamsız hale getirecektir…

Düz tabanlı Ayakkabılardan Destek Alın

Uzun yolculukların en çok zarar gören vücut sistemleri ayaklardır. Yol boyunca sabit durmaktan şişerler ve çeşitli rahatsızlıklara neden olabilirler. Bu nedenle yolculuk stilleri arasından mutlaka en rahat ayakkabınızı seçin! Rahatlığınız için spor ayakkabıları ve düz tabanlı ayakkabılardan destek almayı ihmal etmeyin.

Büyük Çantaları Tercih Edin

Büyük çantalar seyahatler de her açıdan kurtarıcı olur! Seyahat giyim stili içeresinde en işlevsel olan kocaman çantalar hem daha fazla şey alırlar hem de şık görünümü garanti ederler. Tam bir seyahat görüntüsü için bu çantalardan mutlaka yararlanın.

Aksesuarlarınızı Minimum Seviyede Tutun

Seyahatlere çıkarken çok sayıda metal detektörlere maruz kalıyoruz. Bu nedenle olabildiğince aksesuarlarınızı minimum ölçüde takın. Zaten 2021 yaz modası içerisinde yer alan aksesuarlar da oldukça sade ve şık parçalar. Bu durumu avantaja çevirin ve yolculuk kombinleri için en sade halinize bürünün!

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.