Crop Top T-shirt Nedir? Nasıl Kombinlenir?

02-07-2021 20:34
Crop Top T-shirt Nedir? Nasıl Kombinlenir?

Crop Top T-shirt Nedir? Nasıl Kombinlenir?

Göbekleri açmak artık çok moda! Özellikle gençler için 2 sezondur crop top’lar son trendler arasında yer alıyor. Kışın kazaklar; yazın tişörtler, gömlekler, bluzlar, genelde crop top modellerinden oluşuyor. Crop top'ların bu kadar trend olmasının nedeni aslında yüksek bel pantolonların, jeanlerin, şortların ön plana çıkmasından kaynaklanıyor. Yüksek bel jeanlar trend olmaya devam ettiği sürece, crop toplar da trend olmaya devam edecektir. Bu kadar moda olması tesadü değil. Çünkü crop top kombinleriyle ister gündüz ister akşam her ortama yakışacak şık kombinler elde edebilirsiniz.

Kısa ve sade olan crop t-shirt'ler her kıyafetin üzerinde çok şık bir durmakta. Özellikle de vücut ölçüleriniz bu tarz kıyafetleri giymeye elverişli ise vücudunuzun şeklini ortaya koymada bir numaralı etken haline geliyor.

Crop Nedir?

Bir tür üst kıyafet çeşididir, göbeğin açıkta kaldığı tişörtlerdir. Hepsi komple göbek üstü olmasa da bel ve orta kısımlar açıkta kalmaktadır. Yüksek bel kıyafetlerle giyilen son zamanların en trend tişörtlerindendir.

Bu Tarz T-shirtleri Kimler Giymeli?

Eğer bacak boyunuz, üst kısmınıza göre daha uzunsa yüksek bel jean giyerken ve kısa üstler giyerken dikkatli olmalısınız. Zira üst bedenenizi daha da kısaltarak minyon bir görünüme yol açabilirsiniz. Bununla beraber crop top t-shirtleri görüp özendiğimiz gibi kullanmak istiyorsak üst bedende yoğun bir göbek görünümünün olmaması gerekiyor. Fakat hatırlatma fayda var ki bunlar tamamen algıda seçici beden ölçüleridir. Önemli olan kişinin kendine yakışanı veya içinde mutlu hissettiği parçaları tercih etmesidir.

Crop top t-shirtlerin en çok tercih edildiği ve yakıştırıldığı parçalar:

·Uzun Etekler: Uzun zamandır geçmişe ait kıyafetlerin günümüzde yeniden moda olduğu bir dönemde uzun etekler veya maksi boy etekler yeniden gün yüzüne çıktı. Şu anda da en trend etekler arasında yer alıyor. Özellikle şekilleri, desenleri, çiçekleri ile crop top kıyafetlerbir araya gelince muhteşem bir görüntü oluşturuyor.

·Kalem Etekler: Ofis ortamında klasik giyinmek zorunda olanlar varsa üzülmesin. Çünkü kalem etekler veya yüksek bel kumaş pantolonlarla crop top t-shirtler giyildiğinde de çok güzel bir kombin oluşturabilirsiniz.

·Skinny Jeanler: Yıllardır modası geçmeyen ve geçeceğe de benzemeyen skinny jeanlar; crop top'ların bu kadar moda olmasının en büyük nedenlerindendir. Özellikle de günlük, çok iddialı olmayan bir kombin oluşturmak istiyorsanız bu ikili çok doğru bir tercih olacaktır.

Crop Top'unuzun Uzunluğu Önemli!

Crop top bluz veya t-shirt'lerinizi giyerken kendinize bir ölçü belirleyin. Örneğin göbeğiniz çok ince ve güzel, fit bir vücudunuz varsa göğüs altında biten bir crop tişört seçebilirsiniz. Aksi takdirde göbeğinizi biraz daha kapatacak bir crop top seçmelisiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.