Blazer Ceket Nedir? Nasıl Kombinlenir?

30-06-2021 17:51
Blazer Ceket Nedir? Nasıl Kombinlenir?

Blazer ceketler, kış aylarının ciddi parçalarından biridir. Çünkü her şeyle rahatlıkla kombine edilebilen şık ve spor parçalardır. Kot bir pantolon ile spor şık olabiliyorken kumaş pantolon ile giyildiğinde toplantıya dahi gidilebilen zamansız ve mekansız kıyafetlerdir. Alışverişlerde en dikkat edilen noktalardan bir tanesi de bir parçanın çok farklı parça ile uyum sağlayabiliyor oluşudur. Sizler de bir parçayı birden çok yerde ve pek çok parçayla kullanabilmeyi seviyorsanız blazer ceketler tam size göre!

Son dönemlerde uzun blazer ceketler, kısa modellerine göre daha fazla tercih edilmekte. Çünkü uzun blazer ceketler aynı boyda etekler ve uzun çizmeler ile giyildiğinde mükemmel bir görüntü oluşturuyor. Aynı boyda biten parçalar, tam bir sokak stili ortaya çıkarıyor!

Blazer Ceketler ile Şıklığın En Rahat Yolu

Ne giyeceğinizi bilemediğiniz ve acil çıkmanız gereken zamanlarda takım blazer ceket ürünleri, kurtarıcı parçalardan oluyor. Özellikledökümlü blazer ceket modelleri, son dönemlerde beyaz gömlekler ile sıklıkla tercih ediliyor. Gömleğin üzerine çoklu kolyelerden takıp küçük bir çanta alındığında güne her zaman önde başlanıyor. Dilerseniz düz dilerseniz çizgili blazer ceket modellerini tercih edebilirsiniz.

Blazer Ceket Hangi Mevsimde Giyilir?

Blazer ceketler yaz aylarında pek fazla tercih edilmiyor. Ancak, kendileri sonbahar ve kışa geçiş döneminin öncesinde en çok satın alınan parçalardan biri oluyor.

Blazer Ceket Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Etek ile yapılan blazer ceket kombinlerine en çok yakışan ayakkabı modeli, şüphesiz topuklu botlardır. Eğer pantolon kombini yapılıyorsa; jean ile düz renk bir spor ayakkabı, kumaş pantolon ile deri topuksuz sivri burunlu ayakkabılar tercih etmek şıklığınıza şıklık katacaktır. İçinize beyaz gömlek giyiyorsanız inci detaylı siyah ayakkabılar harika bir seçim olabilir.

Blazer Ceket İçine Ne Giyilir?

Blazer ceket, birden çok parça ile uyum sağlayan ürünlerdir. Kurumsal toplantı gibi resmi bir yere gidiyorsanız ceket içine beyaz gömlek tercih edebilirsiniz. Ancak okula veya arkadaşlarınızla kahve içmeye gidiyorsanız basic bir t-shirt veya atlet bluzlar çok şık ve aynı zamanda da konforlu olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.