2021 Tulum Modasında Neler Var?

21-06-2021 17:38
2021 Tulum Modasında Neler Var?

2021 yaz aylarının en trend ürünleri, tulumlar! Tulumlar, adeta kurtarıcı parçalardır. Gardırobun altını üstüne getirmenize rağmen aynada tatmin edici bir görüntü elde edemediğiniz zamanlarda, şık tasarıma sahip bir tulum yardımınıza koşabilir. Tek parça olması, birbirini tamamlayacak parça seçimi için düşünmeyi ortadan kaldırırken, her tarza uyum sağlaması, onu her durumun kurtarıcısı yapıyor. Gardırobunuzda birkaç parça tulumbulundurmanız, özellikle zahmetsizce ve hızlı şekilde şıklığa ulaşmanız gerektiğinde çok işinize yarayacaktır. Seçeceğiniz modeller konusunda kişisel beğenilerinizin yanı sıra, trendleri de göz önünde bulundurmanız sizlerin de tulumlarınızın da gözleri üstünüze çekmenizi sağlayacaktır. Modaya hâkim trendleri yansıtan tasarımlar, güncel görünümler elde etmenizi sağlayacaktır. Sezon trendleri, kendi stilinizi güçlendirmek ya da yeni stiller keşfetmek konusunda ilham verebilir.

Tulum silueti, sıkılaştırılmış bir belden sonra inen rahat geniş bacak kesimleri, kimi zaman dökümlü bir bluz kimi zaman ise ceket tarzda olan üst kısmı ile vücuda oturmayı hedefler.

·Deri Tulum Trendi

Bu iddialı parçaların podyumlardan sonra sokaklara karışması hepimizi şaşırttı. Tulumları sezona bağlı olarak ister botlarınız ister terlikleriniz ile kullanabilirsiniz. Deri tulumlar kullanılırken aksesuar kullanmayı ihmal etmemek gerekir. Parçalar deri bile olsa havalar ısındığında giyilemeyecekleri anlamına gelmez. Çünkü pantolonlar da olduğu gibi, tulumlarda da boylar kısalıyor. Diz altı boyları, tıpkı pantolon etek modellerindeki gibi tulum modelleri içinde geçerlidir. Tabii yaz ayları içinde şort tulum modelleri rahatlıkla kullanabileceğiniz kıyafetlerden biridir.

·Salaş Tulumlar

Salaş tulumlar bu yazın en rahat kıyafetleri olmaya aday! Bu tulumlar ilk bakıldığında elbise gibi görünen tulumlardır. Salaş oldukları için size hareket özgürlüğü tanırlar. Ayrıca bu tulumları ister spor bir şekilde isterseniz de şık bir şekilde kombinleyebilir ve ister sıradan bir günde isterseniz de özel bir günde giyebilirsiniz.

·Çiçekli Tulumlar

Çiçek desenli tulumlar sezonun romantik seçenekleri arasında yer alıyor. Çeşitli formlarda seçenekler sunan bu modeller zarif ve şık görünmek isteyenleri bekliyor. Çiçek desenli tulumların en iyi eşlikçileri ise sandaletler. Siz de çiçekli bir tulum sahibi olup yazın göz alıcı modasına ayak uydurabilir ve tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.