2021 Kadın Pantolon Modasında Neler Var?

16-08-2021 00:25
2021 Kadın Pantolon Modasında Neler Var?

2021 kadın pantolon modasında ilk sıraları kesinlikle bol pantolonlar almaktadır. Yıllarca giyilen dar kesim pantolonların ya da kotların yerine artık herkes bol pantolon giymeye başlamıştır.

Üstünde kısa ya da crop tişörtlerle özellikle yazın daha çok giyilen bu pantolonlar modaya yepyeni bir soluk getirmiştir. Kumaşta ve türde bulabileceğiniz bol pantolon modası renkleri ve kesimleri ile de adından söz ettirmektedir.

Palazzo Kadın Pantolonu

Bol pantolonların belki de en sevileni palazzo kadın pantolonudur. Hem keten hem de kot kumaş türleri ile sayısız çeşitlilikte üretilen bu pantolonlar herkesin dolabında yer etmesi gereken bir parçadır.

Özellikle yazın gelmesi ile birlikte kısa ve yapışan tişörtleriniz bu pantolonla tamamlanacaktır. İster arkadaşlarınızla buluşmaya gidin ister daha şık bir yere gidin gideceğiniz her yere uygun bir palazzokadın pantolonu mutlaka bulacaksınız.

Mom Jean Kadın Pantolonu

Mom jean kadın pantolonu boyfriend kadın pantolonunun yerine son zamanlarda geçtiği özellikle göze çarpmaktadır. Hem normal mom jean kesimi hem de skinny mom jean kesimi ile kot pantolonlarınıza yepyeni bir soluk getirecektir.

Siz de dar kotlardan sıkıldıysanız ve dolabınıza almak için yeni bir parça arıyorsanız bu kesinlikle ama kesinlikle mom jean kadın pantolonu olmalıdır. Hem sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecek hem de kapatmak istediğiniz kilolarınızı kesinlikle kapatacaktır. Ayrıca üstüne hem şık bluzlarınızı hem de daha basic tişörtlerinizi rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bir parçadır.

Düz Kesim Kadın Pantolonu

Düz kesim kadın pantolonu bacakların daha düzgün görünmesini sağlamakla birlikte size de muhteşem bir rahatlık sunacaktır. İster bilek boy tercih edebileceğiniz isterse de daha ayakkabınızın bitimi ile birlikte tercih edebileceğiniz bu pantolonlar size inanılmaz bir konfor sağlayacaktır. İster şık ister spor kombinleyebileceğiniz bu parçaların birçok kumaş türünde ürünü mevcuttur.

Renk Bloklu Kadın Pantolonu

Renk bloklu kadın pantolonu son dönemlerde moda etkisini oldukça vurmuştur. Özellikle pastel renklerin ve rengarenk giyinmenin moda olduğu 2021'de renk blokları özellikle kot pantolonlar da oldukça sık rastlanmaktadır.

Kot pantolonun bir paçası daha koyu bir renk kotta diğer paçası bu renkten bir tık daha açık renkte olmakla birlikte kesinlikle şıklığın adresidir. Bluzların daha sade pantolonlarını daha gösterişli saçan kişiler için kaçınılmaz bir pantolon tercihidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.