2021 Bayan Ceket Modasında Neler Var?

13-08-2021 17:16
2021 Bayan Ceket Modasında Neler Var?

2021 bayan ceket modasında yok yok! Özellikle kış aylarında hemen hemen herkesin dolabında olan şişme montlar bu sene kısa ve lastikli modelleri ile oldukça revaçta. En çok göze çarpan şişme montların haricinde kısa blazer takım ceketleri, bomber ceketler, harika renklerde deri ceketler 2021'de kadın ceket anlamında kesinlikle bizi doyuran modelleri olmuştur. Her mevsime ve her ortama uygun 2021 ceket modasında en çok tercih edilen modelleri sizler için derledik.

1. Şişme Montlar

Şişme montlar bu sene özellikle kısalmış ve daha da pofuduk hale gelmiştir. Bej ve krem renkleri oldukça popüler olan şişme montların hemen hemen her dolapta bu modellerine rastlanabilir. Bütün kıyafetlerinize inanılmaz derecede bir şıklık katacak olan bu ceketlerimutlaka ama mutlaka almanızı tavsiye ederiz. Kesinlikle hem bahar aylarında hem de kış ayında sizin vazgeçilmez bir parçanız olacaktır.

 

2. Takım Ceketleri

Takım ceketleri genellikle etekli takımların üzerinde satılmakta olup kısa boylarıyla ve blazer tarzı ile inanılmaz derecede dikkati üzerinize çekecek bir parçadır. En çok tercih edilen renkler toprak tonları olmakla birlikte birbirinden renkli ve çeşitli modelleri ile takım ceketleri sizleri 2021 kadın ceket modasında bekleyen önemli isimlerdendir.

 

3. Bomber Ceket

Bomber ceketler şişme mont ve deri ceket arası bir model olup sizi hem spor şıklık anlamında bir üst seviyeye taşıyacak hem de evden çıkarken üzerinize bir anda atacağınız kadar bütün kombinleri tamamlayabilecek bir ceket olacaktır. Hemen hemen her dolapta mutlaka bulunması gereken bomber ceketler birbirinden güzel renkleri ve modelleri ile sizleri beklemektedir.

 

4. Deri Ceket

Deri ceketler özellikle bu sene biker tarzları ve beyaz rengi ile çok göze çarpmıştır. Siyahın asaleti tartışılamaz fakat ve yazın ve pembe deri ceketin yeri de dolaplarda çok çabuk olmuştur. Özellikle genç kızların çok tercih ettiği pembe ve beyaz deri ceketler bu seneye kesinlikle damgasını vuran deri ceketler diyebiliriz. 2021’de ne giyeceğinizi bilemeyiz ama ceket anlamında tatmin olacağınızdan eminiz!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.