2021 Babet Modası Nasıl Olacak?

11-08-2021 13:38
2021 Babet Modası Nasıl Olacak?

Babet modası, sade şıklıktan hoşlananlara hitap eder. Hem elbiselerin hem eteklerin hem de pantolonların altına giyilebilecek olan babetlerin özel günler için ışıltılı ve günlük kombinler için tek renk modelleri vardır. Babet ayakkabı modası dikkate alındığında; desenli uzun eteklerle ya da elbiselerle kombinlenmesinin daha fazla tercih edildiği görülür. Boyu uzun olanlar babetler ile davetlerde şık bir görünüm yakalayabilirler. Rahatlığına önem verenler ise yaz aylarında önden bağlamalı gömlekler ile babetleri kombinleyebilirler. Diz altı eteklerle, bol ve uzun paça pantolonlar ile babetlerin giyilmesi ise önerilmez. Ayrıca ayak bilekleri kalın olanlarda babetler şık durmaz.

Farklı Süsleme Detaylarına Sahip Babet Modelleri

Babetleri ile şıklık yakalamak isteyenler; tokalı, taşlı, zımbalı, zincir ya da bant detaylı babet modelleri ile kombinlerini daha gösterişli hale getirebilirler. Kıyafetlerinin rengine, tasarımına ve tarzına uygun süslemelere sahip babet modeli ile kombinlerini tamamlayabilirler. Sadece süslemesi ile değil, aynı zamanda ayakkabının kesimi ile de daha zarif bir görüntü elde edilebilir. Sivri burunlu, küt burunlu ya da yuvarlak babetlerin süsleme detayı bulunan modelleri ile klasik bir görüntü yakalanabilir.

Her Tarza Uygun Babet Modası

Hem özel günlerde hem de günlük hayatta moda babet ayakkabılar ile kombin yapılabilir. Klasik model babetler ile özel günlerde sade bir kombin yapılabilir. Daha ışıltılı bir görünüme sahip olabilmek için taşlı babetler tercih edilebilir. Tokalı, rugan ve parlak yüzeylere sahip olan babetler ile özel davet elbiseleri daha göz alıcı hale getirilebilir. Şık ve mini elbiseler için bilekten bağlamalı ya da bağcıklı babet modelleri tercih edilebilir.

Fark Yaratan Tasarımlara Sahip Babet Modelleri

Modern babet kombinleri yapabilmek için tercih edilebilecek renkler; mavi, kırmızı, yeşil, turuncu, bej, vizon ve siyah nude renklerdir. Rahat ve hava alan babet modelleri ile hareket özgürlüğü sağlanabilirken pastel tonlardaki babetler ile de kombinler daha hareketli hale getirilebilir. Kalın tabanlı babet ayakkabılar ile şıklık ve konfor bir araya getirilebilir. Spor aktivitelerinde bulunacak olanlar gün boyu konfor sağlamak için delikli tasarımları tercih edebilirler.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.